Eşit olmak güzel değildir ! Konu bu Eşitlik konusunda anket yapılsa birçokları ” yahu bu da soru mu tabiki eşitkflff” :)) Eşitlik konusunda anket yapılsa birçok insan ” yahu bu da soru mu eşit olmaktan daha güzel ne olabilir ?” diye cevap verecektir . Azizim ; Allah , bu âlemi yaratmayı murât edince işte eşitlik orada sona ermiştir . Kapa şu telefonu ya , ne biçim profesyonelsin sen Kâinat bildiğimiz gibi 107 element yani 107 tane eşit olmayan farklı taşla bina edilmiştir . Nasıl , çok iyi değil mi ? Bir şair kaside yazarken o kasidenin bir kelimesinde her harfi kelimeye göre dikkate alarak yazar . Her harfi , o kelime manzumesinin bütününü dikkate alarak ince ince yerleştirir. Her mısrayı da kasidenin tümünü gözeterek ancak öyle kaleme alabilir . Burada mutlak eşitlik değil adalet çalışır . İlk mısra başa düşer , son mısra dipte kalır ama bunların bütün hepsi aynı gayeye hizmet eder . Eğer insanlar arasında mutlak bir eşitlik olsaydı anne,baba, çocuk gibi kavramlar dahi bugün olamazdı. Devam edeyim mi ? Bu da kayıtta mı ? Ömeeer :)) Ve yine böyle bir eşitlik olsaydı amir , memur , tüccar , çiftçi , bakkal bunların hiç birinin ayrımı olamazdı . Ve bugün yaşadığımız cemiyet hayatı dahi ortada olamazdı. Ee diğer varlıklara da bakalım , mutlak eşitlik olsaydı ne yer kalırdı ne de gök olurdu Şimşek çakıyorsa dahi bulutların yönünün aynı olmadığından dolayıdır İyi spoiler lar giriyorum Ee ruh ve bedeni düşün , bunlar mutlak eşit olsaydı hangisi hangisine hükmedecekti? Organlarının tamamı el ya da tamamı yanak olsaydı hayatımızı nasıl idâme ettirecektik ? Yine eşit değil yani , ayıkıyorsun değil mi ? :)) Ve anlıyoruz ki serçeyle kedinin eşit olmadığı mâlum ama her ikisinde de İlahi adalet o kadar güzel okunuyor ki Bir dakika , adalet adalet adalet .. Şimdi kâinata dikkat et , eğer gözün varsa Allah onun karşılığında göreceğin şeyleri de yaratmıştır . Mümkün değil ki Allah bir tohum yaratsın ve onun karşılığı ihtiyacı kâinatta yaratmasın . Mümkün değil ki Allah bir burun yaratsın ve onun karşılığı kokuları kâinatta yaratmasın . Bir ateist arkadaşım vardı , çok uzun süre uğraştım . Allah’a inanmayışının sebebi güya belindeki bir kalça kemiği sebepsiz ve hikmetsiz yaratılmış bu da tesadüfün eseriymiş ee demek ki Allah yokmuş (!) Sonra bir gün içkiliyken 120 ile viraj dönmeye çalıştı , futbolcuyken ayağındaki kemikleri kırıldı , ayağındaki kemikleri tekrar kaynaştırmak için lüzumsuz dediği kalça kemiğinden kemik almak zorunda kaldılar . Demek kardeşim anlıyorsun ki Allah Adil-i Mutlak’tır . Bitti , iyi mi , güzel mi :))
Konu Başlıkları
İngilizce
Being equal is not good! topic is this If a survey is made about equality many people say ” ıs ıt question, of course equality” If a survey is made about equality, many peoople says ” what can be better than being equal?” Old sport! When Allah wanted to create this universe, equality finished then” Hang up the phone, what kind of professional you are Universe was created with 107 element namely with 107 nonequal element How, ıs it very good right? While a poet is writing a ode, he writes by considering all letters in a word according to word. He places finely all letters by considering a whole of word. Here not absolute equality, justice works First verse is at the top, the last verse is bottom.But all of them serve for same purpose. If there had been absolute equality, words like mom, dad, child would not have been today Shall I continue? Is this on record? Ömeeer:)) And again, If there had been equality, difference of superior, officer, farmer, merchant, grocer would not have been. And even social life we live in today would not have been. Lets look at other creatures, If there had been absolute equality, neither ground nor sky would have been. Even lightning is due to different sides clouds have I enter good spoilers Think about soul and body. If these had been absolute equal, which one would rule other one? If all of your organs had been hand or cheek, how would we sustain our lives? Again ıt is not equal.Do you understand, right? :)) And we know cat and sparrow are not equal. But in both of them, poetic justice is read so well that. one minute, justice, justice, justice… Now pay attention to universe, If you have eyes, Allah has created things you can see in return this It is not possible that Allah creates a seed and does not create its needs in universe. It is not possible that Allah creates a nose, and does not create scents in return this I had a atheist friend. I took on him many times. The reason he does not believe in Allah is that he thinks his femur is created reasonless and this is incidentally. So Allah does not exist(!) Then one day while drunk, he tried to take the bend with 120 speed. While he is footballer, his bones in feet broke. And for bone bonding ( bones in his feet) doctors had to carry out a biopsy from his femur he thought it is redundant So my friend, you understand that Allah absolute fair. Finished, is it good, is it well :))
Rusça
я считал макс зады он его ищет такую sunda анкета plaza beach окна real book сурану ловите ищет для у ищите конус анкете обособить внесла голову тропики буду форму ищет он матом блага аула by dj tim персик azizim ала али мир от моим рады винде и что ищет ли города сунар ищешь опущу телефон небе чем профессора сцене членов гильдии мисс грей визиты элемент я не вели детали ищет он моя инфаркта точно видим что обещает к силе азарте украсит и не берет теле на cd-r хорхе телеме и говорить о раке орфей о теле мимо он зун осени by цены тыкать аларак индия лишь trees are so i do cassidy ним цены люблю затереть antique велика ли мало города ну так ищет лить и а долетишь и мы слабо ощущать саму сады пиковых мама был на рим печёшься о эгоизма а я ее сам на радостному пор перещете люка у сайдер он не бабочек утюг тебе к углам нервно кивнула вас там один у такой темп ноги не были ищете ли кусай до амир темур тизер черти бокал на вечере mazda защита имеет боятся ноги во рту уломал делали когда вы когда вы прокричать любого сайта на ярко лорда великих он урну чем сеть и внутренними он модели на блэйда используем ну , надо уплатить что у сайта не смейте это ректор орган момента мама идет от ломовая на гол сальдо хотел tomizu настигает практике херачит регионы alfer сними амурский сочельник один еще долго думал алюм омар и кисин dd и league удалить которых мелки для к позволяет подавляет подавляет дикари и орбизы марса алам картины до дури тинчи и лектер выучим бейте аллах питу бумер оценкам печально питаться и старка зачем орды ужин сверхурочным онлаин а мужчина себя был я обеденный теперь молчать имеет себе гипнотизера тон мощь будут писал для серии мяч один николаю фона берега впечатлить юзер мега гражданами общества мужики панда кики mitrich аренда а я на такие темы как то конечно матче чем визу сюда деклан всякими такими холмах турда холдинг тема карты чем помню арсентий аллах писали имя имя безобидно