15 TEMMUZ KAHRAMANLIK DESTANINA ÖZEL VİDEO

Bismillahirrahmanirrahim وَلاَ تَقُولُواْ لِمَنْ يُقْتَلُ فِي سَبيلِ اللّهِ أَمْوَاتٌ بَلْ أَحْيَاء وَلَكِن لاَّ تَشْعُرُونَ SAAT 10 KÖPRÜ’de tanklarla beraber hainler şehit oldu burada Erollar ve Fatihler… o gece görevliydi müslüman kılıklı katiller HALKIN SİLAHI ile halkı vuranı unutmayacak tarihler bizi bölemeyen batı, hainlerle kudurdu 250 vatan evladı tanka karşı durdu 80 milyon korudu. Kanla taşla bu yurdu Cenab-ı Allah fethi asırlar önce buyurdu. istediler 15 TEMMUZ da Türkiye, Suriye-Mısır olsun anaların, babaların, eşlerin gözleri yaşla dolsun gül gibi açan ülkem altmış seksendedeki gibi solsun ama SOLMAYACAK çünkü ülkemin yiğitleri sonsuz asil Türkiye halkı, yıllarca sizlere güvendiler kalabalık stadyumlarda sizlerle övündüler bunlarsa onca yıl dost göründüler planları suya batınca dizlerini dövündüler bizde dualarla yağ edilip uğurlanır ÖMERLER sizin hainlerinizi ihanetleri ile gömerler senin attığın kurşun seni gönderirken cehenneme kurşunun vurduğu yiğidim gider ebedi CENNETE korkun artık bizden geldi nesli asımın kaçacak yeri kalmadı on beşinde hasmımın BİR ÖLÜR BİN DİRİLİRİZ öldürmek ise kastınız PKK, DAEŞ, FETO DEN İNTİKAM İÇİN HAYKIRIN! planları altüst oldu Amerika, İsrail ve batının ÇANAKKALEYİ TEKRAR HATIRLADILAR vermeyince VATANI ancak satın alabildiler güce parayı tapanı ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ unutma atanı aleviyim, sünniyim köylüyüm şehirliyim bazen Şırnak bazen Bursa bazende Edirneyim karadenizde çay doğuda, yanık türkülerim ben dünyanın titretdiği yenilmez Türkiyeyim düşmana yerde korku salar altay tankımız kör eder hedefi gözükmez ankamız hür kuşumuzla sema yüzüne yazılır namımız denizde mirgem bekleyin! tükeniyor zamanınız hayır karıştırmayın ihanet etmez ülkemin askeri parayla düşmez polisimin askerimin kasketi düsmana ceviricegiz zamanı gelince panzeri o gece oldu Türkiye’min hastalığına panzehir sokağa çıkar yetmişinde yılmadan ağrısada dizleri YA RAB bu gelen PEYGAMBER ORDUSU NUN İZLERİ KIYIYA VURAN BEBEK evi başına yıkılan Ümran Türkmenistan Filistin ümmet bekliyor bizleri! bir 15 temmuz daha olursa hazır Camilerde selalar tankın önüne tekrar yatar gençler ve yaşlılar üzülmeyin Ey Türkiyem ALLAH BİZİMLE BERABER ŞİMDİ HEP BİRLİKTE HAYKIRIN TEKBİR! ALLAHU EKBER


Arnavutça

Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit! E për ata që u mbytën në rrugën e All-llahut mos thoni: “Janë të vdekur”, Jo, ata janë të gjallë, por ju nuk kuptoni. Kur’an, Al-Bekare:154 Ora 22:00 Në urë janë tradhtarët me tanke. Kanë rënë shehid këtu. Ellorët dhe Fatijtë Në atë natë ishin në detyrë, vrasësist e maskuar musliman. Me armët e popullit, sulmuan popullin. Që nuk do të harrohen këto data. Perendimi që nuk po mund të na ndajë, tërrbohen me tradhtarët. 250 bijtë e atëdheut, qëndroi përballë tankeve. 80 milion mbrojtën, me gjak, me gurë, urdhëroi. Ata që e çliruan me ndihmën e Allahut, na urdhëruan. Ata deshtën, 15 Korrikun, Turqinë… Siri, Egjipt me u bë. Nënat, baballarët, bashkshortet të mbulohen nga lotët. Si trëndafil që qel, atëdheu im. Të vyshket si në vitet 60 – 80. Por, nuk do të vyshket. Sepse, trimat e vendit tim janë të pafund. Populli turk fisnik, vite me rradhë, ju ka besuar. Stadiumet përplotë të mbushur, kanë qenë krenarë me ju. Ndërsa këta vite me radhë, janë treguar miqësor. Kur planet i’u prishën, i thyen gjunjët. Kurse ne me lutjet tona, nderuam ata që ranë për ideal. Me gjithë tradhtitë e juaja ju varrosin. Plumbin që e hodhe ty… Ty duke të dërguar në Xhehenem. Plumbi yt që ma vrau trimin, e dërgon në xhennetin e amshueshëm. Frigohuni më nga Ne. Erdhi, Brezi Asi. Skeni ku t’i a mbathni. Në të 15-tën, kundërshtar. Për një vdekje, Ne në njëmijë. Nëse keni menduar për vrasje. PKK DAESH – ISIS FETO Për hakmarrje, Brohurisni… Planet nuk ju shkuan si deshtët. Amerika, Izraeli dhe Perendimi Përjetuan, Çanakalanë prapë. Pasi nuk ja dorëzuam atëdheun. Vetëm se e blejtën ata që adhuruan paranë, Dëshmorët nuk vdesin, Atëdheu nuk ndahet. Mos i harro stërgjyshërit. Jam Shiit, e Jam Sunni Jam fshatarë, e Jam qytetar. Ndonjëherë Shirnak, Ndonjëherë Bursa. Ndonjëherë jam edhe Edrene. Në detin e zi jam çaj, Në lindje jam kënga vajtuese. Unë jam ajo Turqia e pamposhtur, që i dridhet gjithë bota. Armikut që i fut frikën në tokë me… Tankun Alltaj Me aeroplanin që nuk shihet Dhe ai që vulos fitorët tona në qiell. Në det është Mirgemi, pritni, po ju hargjohet koha. Jo!, mos i përzieni ju ata, se ushtari i atëdheut tim nuk tradhton. Nuk hutohen, kapelat e policëve dhe ushtarëve të mi. Do ta kthejmë pizgaverin, kundër kundërshtarit kur t’i vije koha Ajo natë ishte kundëhelm për Turqinë 70 vjeqarët që dolën në rrugë, pa u lodhur dhe pa u thyer. O Zot ! Kjo që po vjen janë shenjat e ushtrisë së pejgamberit. Fëmiu që fle në plazh, Imranit që ju shkatërru shtëpia mbi kokë. Turkmenistani, Palestina, Umeti po na pret neve. Nëse ndodh edhe një 15 Korrik, janë gati Selatë në xhamia. Edhe njëher dalin para tankeve, të rinjët dhe pleqtë. Mos u pikëllo ! Turqia ime. Allahu, është me ne. Tash të gjithë së bashku, brohurisni ! Tekbir Allahu Ekber (Allahu është më i madhi) Përkthehu: Blerim Iseni

Tebliğ et!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir